Aggressiv adfærd - fra truet til udfordret

Aggressiv adfærd - fra truet til udfordret

Tid:
Onsdag den 30. oktober, kl.: 19.00-20.30

Sted:
FOA Århus, 1. sal, Christian X's Vej 56-58, 8260 Viby J

Forplejning:
K
affe / te og lidt mundgodt

MØD AGGRESSION MED OMTANKE OG OVERBLIK

I McPherson-gruppen tror vi på, at aggressiv og truende adfærd i sig selv ikke er farlig..vold er…

Men kan du se om bag den aggressive adfæd og har du indsigt i egen reaktionsmøster, kan du reducere dine bekymringer betydeligt.

Gennem vores læings- og træingsforløb ”fra truet til udfordret ” giver vi dig viden og fædigheder til konstruktivt, at hådtere aggressiv og truende adfæd og tippe balancen mod afspæding og samarbejde.

At være udfordret i en kritisk situation er, at kunne trives under- og navigere i, begivenheder med en høj grad af uforudsigelighed.

At stå ansigt til ansigt med en borger, der udviser en aggressiv og truende adfærd kan være skræmmende, ubehagelig og risikere, at sætte dybe spor i ens sind.

Débriefing og psykologisk rådgivning efter en voldsom oplevelse er endeligt sluppet ud af skyggerne og nu accepteret af de medarbejdere, der dagligt er i risikozonen. Det er ikke længere forbundet med skam at vende sine oplevelser med en psykolog.

Men hvad med uddannelse, rådgivning og træning, før episoden sker?

Hvad nu, hvis vi kunne ”vaccinere” personalet og gøe dem mere modstandsdygtige overfor stressen, og presset fra truende eller uforudsete situationer?

Hvad nu, hvis vi ikke blot kunne gøre de ansatte mere robuste, men også minimere risikoen for, at sporene efter en voldsom hædelse bliver for dybe?

Social- og sundhedsassistentklubben inviterer klubbens medlemmerne til et inspirerende oplæg fra McPherson-gruppen.

Tilmelding - eller afbud

Tilmeldingsfrist: 21. oktober 2019

Tilmelding
Afbud